Privacy

Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden hebben we enkele gegevens van je nodig. Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling of verzoek.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan.

  1. Als je iets wilt kopen op onze site hebben wij (soms) je adresgegevens nodig om het product te kunnen versturen. Wij bewaren die adresgegevens zodat je deze bij een volgende aankoop op onze site niet meer opnieuw hoeft op te geven.
  2. Daarnaast kun je ervoor kiezen om door ons op de hoogte te worden gehouden van aanbiedingen (of andere informatie) door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wij gebruiken je gegevens dan om je de nieuwsbrief toe te sturen en om te bepalen op welke informatie jij prijs zal stellen.

Wij gebruiken je gegevens alléén voor deze twee doeleinden! Inschrijven op de site is natuurlijk gratis en veilig.

Als u wenst te reageren op ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid laat ons dan weten. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld.

DSC_9176-border

0 Comments

Leave a Comment