Crowdfund

CROWDFUND

Wil jij in september weer los in het Zuiderpark? Met een drankje in de hand en met al je vrienden genieten van underground muziek?
Om Baroeg Open Air in de huidige vorm door te kunnen laten gaan is € 15.000 nodig. De kostbare editie van vorig jaar, de continu stijgende kosten en afnemende fondsen zorgen voor een tekort. Steun daarom de crowdfund, zodat we 15 september kunnen genieten van harde alternatieve muziek en die geweldige BOA sfeer. Mochten we meer ophalen, dan gebruiken we dat geld voor ons programmabudget. De crowdfund loopt tot woensdag 6 juni.

We hebben tot nu toe € 15665,55 van ons doel van € 15.000,- opgehaald. We kunnen jouw bijdrage dus goed gebruiken. Vul nu dit formulier in!

DONEER

Name*

Email address*

Amount * 

DE KLEINE LETTERTJES:

– Baroeg Open Air heeft een ANBI status. Je gift aan Baroeg Open Air is in sommige gevallen dus aftrekbaar van de belasting.
–  We gebruiken je naam en e-mailadres alleen om je op de hoogte te houden van deze crowdfund en Baroeg Open Air 2018.
– Wanneer het volledige bedrag niet behaald wordt zal het opgehaalde bedrag worden gebruikt voor de volgende editie in 2019. Bedragen boven de € 25,- kunnen dan op verzoek worden teruggestort.
– Je donatie moet minimaal 5 euro zijn. Dit i.v.m. kosten voor de administratie en de bank.