[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]FR stoner / psychedelic rock[/su_highlight]
[su_spacer]

Wat is BOA zonder een vette stonerrock band? Daarom hebben we het Franse Glowsun voor je in de aanbieding. Het drietal uit Lille stond in 2016 al eens in Baroeg en liet een uitermate goede indruk achter. Dat willen we je niet onthouden. Vette stoner met een ritmesectie waar je u tegen zegt. Dat schept ruimte voor mooie ambient momenten en een psychedelisch karakter. Het leeuwendeel bestaat uit monsterachtige riffs die door merg en been gaan. Dit is voer voor fans van genregrootheden als Monster Magnet of Karma To Burn. Bands waarmee Glowsun ook getoerd heeft. Aan dat rijtje kunnen we ook namen als Fatso Jetson of Atomic Bitchwax toevoegen. Goed gezelschap dus.
Het feit dat deze gasten bij Napalm Records onder contract staan, geeft eigenlijk alleen maar aan dat we kunnen uitkijken naar een prima optreden met bulderende drums, een ronkende bas en scheurende gitaarpartijen. C’est fantastique!

[su_button url=”https://www.facebook.com/Glowsunmusic/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=T-ibnoHJccQ”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xgidBjwnI9g”]