[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]NL punk[/su_highlight]
[su_spacer]

Ben jij ook zo’n punk die na een slopende vrijdagnacht rond het middaguur nog met zware katerschade ligt te pitten? Zet dan 15 september je wekker, want dan moet je om 13:00 uur de pit in! Die Nakse Bananen zullen namelijk het openingssalvo afvuren op het hoofdpodium van Baroeg Open Air.
Dit lokale punkinstituut kan om de haverklap voor een gekkenhuis zorgen met oplawaaien als Rotterdam Riot Rebels en Randgroepbejaarden. In 28 jaar bandhistorie hebben de Nakse overal en nergens keet getrapt, van Brazilië tot De Vlerk. Hoog tijd dus om het Zuiderpark op te schudden met hun wervelwind van Bier en Punk.
Overigens zet drummer Deef de Kanarie elk jaar zijn wekker voor BOA, want hij kondigt altijd de bands aan. We zijn benieuwd wat hij over zijn eigen rampestampgezelschap de tent in schreeuwt. Afijn, de kater uit de boom kijken gaat hier niet werken: vuist in de lucht, doe de parkpogo, vreet het gras op of beuk tegen een beuk. Hoe dan ook, gaan met die banaan!

[su_button url=”https://www.facebook.com/DieNakseBananen/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6frmnoYQv_U”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=uHF5YzSP3u4″]

[su_row]
[su_button url=”http://www.popunie.nl/events/popunie-live/” background=”#05AEF3″ size=”5″ radius=”0″ wide=”yes” center=”yes” icon=”https://www.baroegopenair.nl/wp-content/uploads/2016/08/popuni.jpg”]Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Live[/su_button]
[/su_row]