[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]BE industrial techno[/su_highlight]
[su_spacer]

[KRTM] stampt op de rand van industrial, techno en hardcore. Zijn sound is traag, groovend en rauw. Dit maakt zijn werk interessant voor de industrial liefhebbers van Converter, N-Vitral en Terrorfakt, maar ook voor fans van techno als Ansome en Perc.
In 2014 verklaarde Casimir Desmet met zijn project [KRTM] te stoppen. De rek was eruit, hij vond zijn werk niet goed genoeg. Het was een mooi geval van creatieve destructie. Soms moet iets eerst kapot om sterker terug te komen. Dat is [KRTM] zeker gelukt! De terror bleek na deze wedergeboorte grotendeels verdwenen en de BPM daalden naar een groovend 130 tot 150. Juni dit jaar bracht hij het album ‘The Worst of [KRTM]’ uit op PRSPCT. Door velen wordt dit het ‘industrial album van het jaar’ genoemd.
Boekingen voor grote festivals stromen binnen. Decibel, Dominator en Q-base, [KRTM] laat ze gesloopt achter. Bijzonder aan zijn dj sets is dat hij modulaire synths en drumcomputers meeneemt. Dat geeft een dik old school geluid en pompt net wat harder. Niet voor tere zieltjes dus!

[su_button url=”https://www.facebook.com/KRTMNR216/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OYcbGLN-B3E”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yFbaGc2m1a4″]