[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]NL breakbeat / punkrock / balkan[/su_highlight]
[su_spacer]

Welcome to the Mad House. Zeven man sterk brengt Knarsetand een overdonderende sound vol punkrock, breakbeat, electronica en balkan. Als in een lucide nachtmerrie sleept Knarsetand haar luisteraars door de hallen van hun gekkenhuis, langs kamers vol intense, rauwe, tegendraadse en hypnotiserende indrukken. Met felle teksten, psychedelische soundscapes, verleidende blazers, heftige gitaarriffs, agressieve synths, pompende beats en zware basslines tovert de Knarsetand-machine elk festival om tot een kolkende bak energie.
Met de voormalige bezetting trad Knarsetand 100 keer in twee jaar op. Van de kleine studio van 3FM tot mainstages op de grote festivals. Na al dat zonlicht van de festivals dook componist, producer en bandleider Martijn Holtslag de donkere krochten van zijn studio en hersenpan in.
De sound van Knarsetand klinkt als het resultaat van een studiosessie met de gitarist van Rage Against The Machine in een bad trip, een manische producer van The Prodigy, Pendulum aan de pijnstillers en dat live uitgevoerd door een geflipte Mexicaanse garagepunkband met twee blazers. Perfect voor de Electronic Stage van Baroeg Open Air toch?

[su_button url=”https://www.facebook.com/Knarsetand/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aspGCAD50pY”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8XrY5VjB52g”]