[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]SE electro / futurepop[/su_highlight]
[su_spacer]

Met gepaste trots presenteren we de Zweedse electroformatie COVENANT als headliner van de Electronic Stage. Al sinds hun debuut ‘Dreams of a Cryotank’ (1994) staat Covenant aan de top van de internationale electro-scene. Het album ‘Northern Light’ (2002) zorgde voor het grootste succes. De band had Rammstein producer Jacob Hellner in dienst genomen. Hits als “Call The Ships To Port” en “We Stand Alone” waren het resultaat. Maar ook andere albums leverden dansvloerkrakers op. Wat te denken van “Stalker”, “Dead Stars”, “Like Tears in Rain” en “Bullet”? Hele generaties electroheads zijn opgegroeid met deze nummers.
Covenant weet als geen ander dansbare electro te combineren met persoonlijke en soms zware onderwerpen. Het is daarmee zowel ‘uplifting’ als melancholisch. Covenant is dus niet alleen maar feestmuziek maar ook een emotionele beleving. Food for your soul!
Speciaal voor BOA komt de charismatische zanger Eskil Simonsson met zijn band naar Nederland. We konden ons geen betere headliner wensen. <3 Tot ziens, zaterdag 15 september in het Rotterdamse Zuiderpark!

[su_button url=”https://www.facebook.com/Covenant-OFFICIAL-156626197713557″ background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7eDkFlVSwnk”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=3qIXIHAmcKU”]