[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]UK drum ‘n bass[/su_highlight]
[su_spacer]

Van zijn getatoeëerde knokkels tot zijn bruut knallende producties, Gareth Greenal (Audio) belichaamt de geest van drum ’n bass. Audio is altijd op zoek naar de volgende stap. Hoe kan het harder? Hoe kan het nog dikker? Hoe zorg ik dat mijn luisteraar zich totaal overgeeft aan de muziek? Zijn continue drive naar vernieuwing bezorgt hem in de drum’n bass scene een enorm aanzien. Een van zijn succesvolste tracks, “Headroom”, stootte EDM-ster Avicii van de Beatport Top Spot. Toch is de roem Audio nog niet naar zijn hoofd gestegen. Hij produceert nog steeds door, zo runt hij nu samen met Ed Rush het nieuweproject Killbox.
Op de Electronic Stage hebben al flink wat toffe drum’n bass namen gestaan: Black Sun Empire, Zardonic, Counterstrike en Dieselboy. Als je dat wil overtreffen dan moet je van goeden huize komen. Drum ’n Bass baas Audio kan dat. Laat je overrompelen door deze grootmeester. Zaterdag 15 september in het Zuiderpark.

[su_button url=”https://www.facebook.com/AudioUK/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=w7yXlJdypkA”]
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=W9iqJFQy2KE”]