[su_highlight background=”#000000″ color=”#ffffff”]NL breakcore / blackmetal /industrial / drum ‘n bass[/su_highlight]
[su_spacer]

Punk, hardcore en blackmetal gemixt met een dikke dosis industrial en drum’n bass. Dat is de belofte van de †HE D∑ÅD CVL†. Meer dan een belofte is het nog niet: er is nog geen track uit en geen podium bespeeld. Toch hebben wij alle vertrouwen in deze debuutshow. Kijk eens naar de leden: DJ Thrasher, eindbaas het van PRSPCT Label, skullstep legende Limewax, drummachine Lemmy van Gewoon Fucking Raggen en op bas Sjarm 13 van de hardcoreband Backfire! Deze line-up is geen cultureclash maar hokjesholocaust.

De mannen hebben dan ook geen positieve boodschap:
By now it’s obvious this ship is sinking. Extreme conformism, hate mongering and bottom feeding are just background noise to a world that is slowly asphyxiating while at the same time drowning in it’s own filth. Humans are reduced to waste. Our leaders are children. Our artists tell us nothing is wrong and offer up some endless navel gazing, nostalgic nihilism and saccharine denial. This world and everyone in it deserves to be wiped from history. Fuck you.
[su_button url=”https://www.facebook.com/thedeadcvlt/” background=”#3B5998″ size=”3″ radius=”0″ icon=”icon: facebook-square”]Facebook[/su_button]

[su_row]
[su_button url=”http://www.popunie.nl/events/popunie-live/” background=”#05AEF3″ size=”5″ radius=”0″  wide=”yes” center=”yes” icon=”https://www.baroegopenair.nl/wp-content/uploads/2016/08/popuni.jpg”]Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Live[/su_button]
[/su_row]