Het was na de crowdfund even flink aanpoten om de line-up rond te krijgen. We hadden wel al een paar acts bevestigd, maar het merendeel hebben we de afgelopen weken geboekt. En dat is prima gelukt, al zeggen we het zelf. Hieronder presenteren we de nieuwe namen. Kijk voor de volledige line up hier.

Main Stage-
Met 10 Years hebben we nog een band van formaat aan de line-up toegevoegd. De formatie uit het Amerikaanse Knoxville wordt in 1999 opgericht en neemt twee albums in eigen beheer op. In 2005 verschijnt het album “The Autumn Effect” op major label Universal. Het balletje begint dan echt te rollen. Zo wordt getoerd met acts als Disturbed, Korn, Mudvayne of Deftones. Dit geeft al een beetje weer in welk hokje 10 Years te plaatsen is. Alternatieve metal met een dosis grunge en een progressieve touch.
Wat is BOA zonder een vette stonerrock band? Daarom hebben we het Franse Glowsun voor je in de aanbieding. Het drietal uit Lille stond in 2016 al eens in Baroeg en liet een uitermate goede indruk achter. Dat willen we je niet onthouden. Vette stoner met een ritmesectie waar je u tegen zegt. Dat schept ruimte voor mooie ambient momenten en een psychedelisch karakter. Het leeuwendeel bestaat uit monsterachtige riffs die door merg en been gaan. Dit is voer voor fans van genregrootheden als Monster Magnet of Karma To Burn.

Electronic Stage
Op de Electronic Stage hebben al flink wat toffe drum’n bass namen gestaan: Black Sun Empire, Zardonic, Counterstrike en Dieselboy. Als je dat wil overtreffen dan moet je van goeden huize komen. Drum’n Bass baas Audio kan dat.
Punk, hardcore en blackmetal gemixt met een dikke dosis industrial en drum’n bass. Dat is de belofte van de †HE D∑ÅD CVL†. Meer dan een belofte is het nog niet: er is nog geen track uit en geen podium bespeeld. Toch hebben wij alle vertrouwen in deze debuutshow. Kijk eens naar de leden: DJ Thrasher, eindbaas het van PRSPCT Label, skullstep legende Limewax, drummachine Lemmy van Gewoon Fucking Raggen en op de bas Sjarm 13 van de hardcoreband Backfire!

Meer aankondigingen & Plee Sessies
Later deze zomer kondigen we nog vijf bands aan voor de Plee Sessies. Als je dat niet wilt missen, volg dan de Baroeg Open Air Facebook of hou deze site in de gaten! Volg ook onze spotify playlist. Dan kun je alvast inluisteren en blijf je automatisch op de hoogte.