Wat een spannende tijden zeg! We hebben erg lang moeten wachten met het bekend maken van deze namen. Maar de crowdfund is nu gesloten en de kogel is door de kerk: BAROEG OPEN AIR GAAT DOOR! Dankzij jullie. € 15565,55 opgehaald in een paar weken. Dat is super. Wat ook super is zijn de eerste drie namen namen. Heel toevallig allemaal Nederlandstalige bands!

Baroeg Open Air is natuurlijk één groot feest. Daar horen feestbands bij. Heidevolk is bij uitstek een act die op het podium helemaal tot zijn recht komt.  Ze nemen het publiek mee in hun tocht langs sagen en legenden uit de Gelderse geschiedenis. Muzikaal omlijst met folk metal van de bovenste plank. Als je de naam Fleddy Melculy de afgelopen jaren niet gehoord hebt, dan heb je ongetwijfeld onder een steen geleefd. De band debuteert in 2016 met de single “T-Shirt van Metallica”. Een aanklacht tegen modepopjes met metalshirts. Het hek is meteen van de dam. Wat begint als een grap, wordt opeens serieuze business. Vorig jaar kon de show van De Likt op Baroeg Open Air niet doorgaan. Maar het Rotterdamse sloopbedrijf is terug! Na een uitverkochte clubtour komen ze alsnog Baroeg Open Air platwalsen.

We verwachten binnenkort nog veel meer namen aan te kunnen kondigen. Als je dat niet wilt missen, volg dan de Baroeg Open Air Facebook of hou deze site in de gaten! Volg ook onze spotify playlist. Dan kun je alvast inluisteren en blijf je automatisch op de hoogte.