Lees hier onze privacy verklaring.

Op deze website wordt een aantal functionele cookies geplaatst. Dit zijn cookies die zorgen dat de website goed werkt. Daarnaast maakt Baroeg.nl gebruik van externe applicaties voor het delen van content, Google Analytics en een tracking cookie (namelijk Facebook Pixel).

Deel & share applicaties
“Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

Algemene info over cookies
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Kijk voor meer info ook op: “Wat zijn cookies?