Tsooo, we hebben zin in de tiende editie, niet normaal! De opbouw gaat lekker en de sfeer zit er al goed in. Geheel passend bij dit jubileum leggen we hierbij de tien meest gestelde vragen aan jullie voor!

1. Zijn er kluisjes?
Ja! Dit kost € 5,- huur en daarnaast betaal je  € 5,- borg (maar die krijg je weer terug).

2. Hoeveel kosten de muntjes?
Twee euro vijftig maar! Ja € 2,50. Valt mee he?! Doe maar extra lief tegen onze horecavrijwilligers!

3. Sta je droog?
Ja! Zowel de Large Stage als Talent/Electronic Stage zijn volledig overdekt. Het publiek staat daar dus ook droog.  Alleen het publiek bij de Plee Sessies staat niet overdekt.

4. Mag ik eten / drinken meenemen?
Nee. We moeten geld verdienen op de horeca om uit de kosten te komen.
Uitzonderingen hierop zijn maximaal 1,5 liter water in een ongeopende plastic fles of pak en voor mensen met een streng dieet of kinderen een klein lunchpakket.
Check de huisregels even!

5. Hebben jullie al een timetable?
Jazeker! Check: www.baroegopenair.nl/timetable
De timetable staat natuurlijk ook in ons programmaboekje. Die krijg je bij de ingang. Dat is superhandig. Hij staat ook vol met interessante weetjes, een prima aandenken aan BOA dus. We hebben zelfs een app!

6. Is er nog wat veranderd aan het terrein?
Geen hele grote dingen. Wel is de tent van de Electronic en Talent Stage dit jaar een stukje groter. Die tent is dit jaar ook ‘verduisterd’. Da’s goed voor de sfeer natuurlijk, lekker donker! Bij de toiletten bij het hoofdpodium staat het nieuwe mini-podium ‘De Plee Sessies’. Als je je nieuwsgierigheid niet kunt onderdrukken, check dan de plattegrond.

7. Mag ik iets met spikes,  een paraplu, een drinkhoorn, een selfie-stick en een deodorant spuitbus meenemen?
Nee, dat mag allemaal niet. Check de huisregels even!

8. Hoe kan zo’n tof festival eigenlijk gratis zijn?
Dat komt natuurlijk door de steun van fondsen en sponsors, maar ook omdat we donaties in onze donatieton (bij de uitgang) krijgen. Als je BOA wilt steunen kun je ook lid worden van de Vrienden van Baroeg. Verder gaan jullie natuurlijk een geweldige baromzet maken voor ons.

9. Verkopen jullie BOA-merchandise?
Jazeker. We hebben supertoffe BOA shirts dit jaar, € 15,- maar. Te koop bij de Infostand op het terrein.

10. Verkopen jullie oordoppen?
Jazeker! Te halen bij de Infostand. We hebben goedkope herriestoppers (€1,-) maar ook Thunderplugs (€3,-). We verkopen ook oorkappen voor kinderen.