Het was wachten op de laatste bevestigingsemail, maar hij is binnen: de Duitse thrash metal legende Destruction sluit de tiende BOA af. Dat gaat een overdonderend dikke show worden op deze jubileumeditie! Maar we hebben nog meer nieuwe namen klaar staan voor zaterdag 9 september. De psychobillyhelden Cenobites zullen de Large Stage openen. Deze Rotterdammers zijn inmiddels wereldwijd bekend maar blijven ook onze eigen locals. Geweldig toch? Ook voor de oldschool heavy metal liefhebbers en hardrockers hebben we goed nieuws: Tokyo Blade komt langs. In 2016 speelden ze al het dak er af bij Rotterdam Rocks dus we hebben hoge verwachtingen voor hun show in het Zuiderpark. De rest van de line-up vind je hier.

De volledige line-up is nu bekend, maar we hebben nog wel wat leuke nieuwtjes in petto… Als je die niet wilt missen, volg dan de Baroeg nieuwsbrief of de Baroeg Open Air Facebook.

Meer BOA acts horen? Check onze Spotify playlist!