De line-up voor de Talent Stage, de Electronic Stage en het hoofdpodium is al bekend. De 5 bands bij de Plee Sessies maken we eind augustus publiek. Als je op de hoogte wil blijven van verdere aankondigingen, volg dan onze Facebook page, of  join het facebook evenement.

3 Stages, 2 tenten & de Plee Sessies
Het festival heeft dit jaar drie stages, verdeeld over twee tenten: de Main Stage, de Electronic Stage en de Talent Stage. Op de Main Stage in de eerste tent staan de grote namen in de harde of alternatieve gitaarmuziek, bijvoorbeeld punk, metal of rock. In de tweede tent biedt de Talent Stage ’s middags plaats aan drie jonge en talentvolle bands. Twee bands op dit podium worden gekozen door de programmeur, de derde is de winnaar van de landelijke bandwedstrijd ‘Metal Battle’. Na deze drie bands op de Talent Stage wordt het podium omgebouwd naar de Electronic Stage. Daar is plaats voor underground elektronische muziek zoals drum ’n bass, industrial of breakcore.
Ook bij de toiletten hebben we weer een mini podium: De Plee Sessies. Je vindt hier een verzameling van schijtlollige bands tot retevette rock. Alles lekker puur en simpel. Rond dit podium geen gezeik met meters hekwerk; kom er maar gewoon gezellig bij staan joh!