Op deze tiende editie van BOA wil je de Electronic Stage afsluiten met een klapper. En als er iemand hard in kan klappen dan is het The Outside Agency (TOA) wel. Qua producties heeft TOA altijd dat streepje voor: lomp maar kraakhelder en net een tikje harder dan de rest. Ook qua DJ’en zijn ze een niveau apart. Met 4 decks rijgen ze op razend tempo drum ’n’ bass, acid, industrial hardcore, crossbreed en breakcore aan elkaar. De perfecte afsluiter dus!
Een tikkie trager maar alsnog erg bruut is de nieuwe toevoeging FuntCase. Deze Britse Enfant terrible combineert diepe dubstepsounds met bakken energie. Dat klinkt een stuk minder poppy dan je misschien denkt: FuntCase drops schuren het gezicht van je schedel.
Het concept voor dit podium is om underground electronische muziek te boeken. De precieze muziekstijlen staan dan ook niet vast. Dubstep is dit jaar nieuw voor BOA, maar Witchhouse ook. Daar hebben we de Mexicaan Ritualz voor geboekt. Witchhouse is een mix van van shoegaze, techno, jaren ‘90 rave, en industrial. Als je het hoort dan valt die omschrijving op z’n plek; heerlijk om bij weg te zweven.

Eerder kondigden we voor de Electronic Stage al De Likt,  Grendel, Meta Meat en Deformer aan. Zorg dat de batterij van je stappenteller vol is, want dat ding gaat overuren draaien 9 september!

De volledige line-up voor het hoofdpodium kunnen we ook binnenkort bekend maken.  Als je de volgende aankondiging niet wilt missen, volg dan de Baroeg nieuwsbrief of de Baroeg Open Air Facebook.Meer BOA acts horen? Check onze Spotify playlist!