Baroeg heeft oog voor talent. Daarom is er op de Talent stage van Baroeg Open Air ook ruimte voor jonge bands met potentie.
Zo levert Popunie Live elk jaar een band aan. Deze keer is dat Drunken Dolly. Deze Rotterdamse band is een geweldige feestband. Hun folkpunk (een mix van The Pogues en NOFX)  gaat ongetwijfeld een kolkende tent opleveren. Voer voor fans van Flogging Molly, Dropkick Murphy’s of The Real McKenzies.
Eén van die andere plekken wordt ingevuld door de winnaar van de landelijke bandwedstrijd de Metal Battle. De Brabantse death metal band Inferum won deze competitie terecht. Hun groovende, mechanische death metal klinkt als een klok. De band is overigens een product uit de Eindhovense Metal Factory, waarmee duidelijk wordt dat deze opleiding zijn vruchten afwerpt.
Een andere winnaar is The Devil’s 3rd. Deze Tilburgse thrashers versloegen vijf andere acts op de Battle 4 BOA. Deze energieke act overtuigde de jury met hun catchy thrash metal en op Baroeg Open Air zijn jullie aan de beurt.

We verwachten binnenkort ook de volledige line-up voor de Electronic Stage aan te kondigen. Als je dat niet wilt missen, volg dan de Baroeg nieuwsbrief of de Baroeg Open Air Facebook.