We zijn er graag op tijd bij met aankondigingen. Dan kan je alvast inluisteren en heb je meer voorpret. Daarom hierbij nog eens vier namen voor BOA 2017. Niet de minsten dit keer, maarja, je laat een tiende editie ook niet zomaar voorbij gaan. Wat dacht je van jaren ’90 helden Dog Eat Dog? Dat kan alleen maar springen worden! Niet om te springen, maar supermeeslepend wordt de show van de postrockers van Year Of No Light. Voor de Electronic Stage hebben we Meta Meat gestrikt, een tribal industrial project met Phil van Von Magnet! Later op de avond speelt ook de de cybergoth hitmachine Grendel daar. We gaan hard los dit jaar!

We wachten nog op wat formele zaken hier en daar, maar er staan nog meer aankondigingen klaar.  Als je die niet wilt missen, volg dan de Baroeg nieuwsbrief of de Baroeg Open Air Facebook.

Main Stage:
Electronic Stage: