Wil jij op BOA spelen? Dat kan!

Zondag 14 mei strijden zes bands om één plaats op de Talent Stage van Baroeg Open Air op zaterdag 10 september. Bands kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd door uiterlijk op vrijdag 17 maart één mp3-bestand op te sturen naar battle4boa@baroeg.nl. Een voorwaarde is dat de bands binnen het profiel van BOA passen; ze moeten harde alternatieve muziek maken, zoals rock, hardcore, punk, gothic of metal. Daarnaast mogen de leden van de band gemiddeld niet ouder dan 25 jaar zijn. Uit alle deelnemers selecteert een vakjury tien bands waarvan er vijf meteen doorgaan naar de Battle 4 BOA op 14 mei. Uit de overige vijf bands wordt middels een publiekscontest op facebook nog één extra deelnemer gekozen.

Wil je op de hoogte blijven welke bands op de Battle gaan spelen, schrijf je dan in voor de Baroeg Nieuwsbrief of join het Facebook evenement.