Zonovergoten Baroeg Open Air breekt record

Afgelopen zaterdag vond het gratis festival Baroeg Open Air plaats in het zonovergoten Zuiderpark.  De editie dit jaar werd door ruim 9000 bezoekers bezocht. Dit is 1500 bezoekers meer dan het oude record van 2014. Het festival werd bezocht door een divers publiek: jong en oud, gezinnen, echte fans van de optredende bands, of mensen die ‘eens kwamen kijken’. Door deze mix en de gezellige crew van het festival ontstond de ontspannen sfeer waar het festival zo vaak om geroemd wordt. Leon van Rijnsbergen, directeur van het festival: “Op die vrijwilligers ben ik echt trots. Het festival is opgebouwd door en wordt grotendeels gerund door een groep van 180 vrijwilligers. De toewijding van deze mensen is super om te zien. Het is ook heel gaaf dat we ons bezoekersrecord hebben gebroken. De ontspannen sfeer op ons festival en de  brede mix van underground en harde muziekstijlen wordt door steeds meer mensen gewaardeerd. Al hebben we natuurlijk ook enorm geluk gehad met het weer. We hebben al weer zin in volgend jaar!”

Op onze Facebook page kun je al veel foto’s vinden. Later deze week zullen ze ook op de website verschijnen.