Afgelopen zondag werd er tijdens de Battle 4 BOA een hevige strijd gevoerd voor de laatste spot van de drie plekken op de Talent Stage van Baroeg Open Air. De jury moest een lastige beslissing nemen tussen zes bands van ieder een ander genre. Na een spannend overleg werd uiteindelijk de rockband RHEA bekroond tot de winnaar van de Battle 4 BOA 2016. RHEA wist deze avond een strakke show neer te zetten waaraan professionaliteit en een goede technische set up niet ontbrak. Met scheurende gitaren aangevuld met stevige drums en een “edgy” sound wist de band de jury te overtuigen.

We zien deze Belgische rockers dan ook graag terug op de Talent Stage van Baroeg Open Air op zaterdag 10 september.

De komende weken zullen er meer bands bekend gemaakt worden voor Baroeg Open Air. Volg daarom de Baroeg nieuwsbrief of de Baroeg Open Air Facebook.