Ook in 2016 vindt er weer een Metal Battle plaats. Vanaf 15 januari strijden 48 bands tegen elkaar. De 12 beste bands gaan door naar de 3 veldslagen (de halve finales). De uiteindelijke winnaar verovert, onder andere, een plek op de Talent Stage op Baroeg Open Air op zaterdag 10 september.

De voorronde van Zuid-Holland vindt plaats op 5 februari 2016 in Baroeg. De volgende bands zullen het deze dag tegen elkaar opnemen: Bloodsphere, Cthuluminati, Laid To Waste & Raven Called Sin. In 2014 was het een band uit Zuid Holland, Illusionless, die ook de landelijke strijd won. Zou Baroeg dit jaar weer zo’n goede kweekvijver zijn?

De winnaar van Zuid-Holland gaat door naar Veldslag West, samen met de winnaars uit Noord-Brabant, Noord-Holland en Zeeland. Veldslag West vindt op vrijdag 18 maart plaats in Baroeg. Kijk voor meer informatie over de andere voorrronden op www.metalbattle.nl. Als jij als eerste wil weten wie kans maken om op de Talent Stage te spelen dit jaar, kom dan 5 februari en 18 maart naar Baroeg!

Info: http://baroeg.nl/programma/metal-battle/
FB Event: https://www.facebook.com/events/866773563429870/