De line-up voor Baroeg Open Air 2018 is nog niet bekend. Als je op de hoogte wil blijven, join dan ons Facebook Event, volg onze Facebook pagina, en schrijf je in voor de Baroeg nieuwsbrief. Echte BOA die hards volgen natuurlijk ook onze Instagram en Twitter!

Uiteraard hebben we wel al wat plannen. Op de Main Stage in de eerste tent staan ook dit jaar de grote namen in de harde of alternatieve gitaarmuziek, bijvoorbeeld punk, metal of rock. In de tweede tent biedt de Talent Stage ’s middags plaats aan drie jonge en talentvolle bands.  Na deze drie bands op de Talent Stage wordt het podium omgebouwd naar de Electronic Stage. Daar is plaats voor underground elektronische muziek zoals drum ’n bass, industrial of breakcore.

Als je benieuwd bent naar het programma op BOA, kijk dan hieronder naar de line-ups van de laatste twee jaar.
Line up 2016
Line up 2017