Werken met leuke collega’s, drankmunten scoren, een vet crewshirt krijgen en goede muziek horen? Dat kan op BOA! Baroeg Open Air heeft veel te danken aan de vaste vrijwilligersgroep die altijd klaar staat. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Beschikbaarheidsformulier
Dit formulier komt waarschijnlijk eind juni 2018 online.
Hier geef je op wanneer je kunt en wat je zou willen doen. Je krijgt dan van ons binnen 10 dagen je inroostering per mail. Bevestig die mail nog even; dan weten we zeker dat je komt. Belangrijk is dat je je voor minimaal 8 uur opgeeft. 1 shift van 4 uur is dus niet genoeg!

Ervaring / kennis van zaken
We vragen we voor sommige functies ervaring, papieren, of kennis van zaken. Als je je als chauffeur opgeeft bijvoorbeeld gaan we ervan uit dat je een rijbewijs hebt 😉 Voor de heftruck dien je een heftruckcertificaat te hebben. Als je je opgeeft voor elektra en afbouw techniek dan verwachten we ook dat je hier wat ervaring mee hebt.

Vragen?
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk of heb je vragen? Mail dan naar vrijwilligersboa@gmail.com

De taken
Via het inschrijfformulier kun je zien welke functies er allemaal beschikbaar zijn. Omdat ze niet allemaal voor zich spreken staan hieronder een paar kleine functieomschrijvingen. We hebben meer te doen dan hieronder staat beschreven dus check vooral het inschrijfformulier!

Beker inleverpunt
Je neemt een stapel bekers aan, meet af of hij een meter is en geeft dan een munt aan de bezoeker. Ook kunnen bezoekers hier een 18+ polsbandje halen, als ze die niet bij de entree hebben gekregen.

Runner
Runners zijn de manusjes van alles. Ze kunnen voor van alles en overal ingezet worden. Wat de runner doet is van tevoren niet precies bekend. Duidelijk is dat je alle hoeken van het veld gaat zien en veel heen en weer gaat lopen.

Programmaboekjes
Programmaboekjes worden bij het begin het veld uitgedeeld. Geen moeilijke maar wel een gezellige taak!

Nix 18 polsbandjes
Bezoekers tussen de 18 en 25 krijgen een polsbandje zodat ze door het barpersoneel makkelijk als 18+ herkend kunnen worden. Anders mogen ze geen alcohol drinken natuurlijk. Het is dus jouw taak om, bij de aparte ingangspoort voor 18 tot 25 jarigen, ID-bewijzen te controleren en de bandjes om te doen.

Schenken / uitgeven / tappen / bijvullen
Dit spreekt best wel voor zich. Schenken is frisdrank uitschenken, uitgeven is het geven aan en afrekenen met de klant. Tappen is bier tappen en bijvullen is het bijvullen van de koelkast. Logischerwijs moet je als tapper wel kunnen tappen en als bijvuller wel zware dingen kunnen tillen. Als je je voor 1 van deze functies inschrijft kan het zijn dat je in de praktijk toch een van de andere functies moet doen. Als je bijvoorbeeld als tapper ben ingeroosterd, maar er zijn meer uitgevers nodig dan kan het zijn dat je in de praktijk verplaatst wordt.

We gaan het weer supergezellig maken dit jaar. Tot snel!