Eten & drinken 

Op Baroeg Open Air is er genoeg gelegenheid om te eten en te drinken. De medewerkers van Baroeg Open Air  bemannen de bar in de horecatent en second stage. Naast het Jupiler bier op de tap schenken wij ook diverse andere dranken. Er is dus voor iedereen wat te eten of drinken op deze gezellige zomerdag! Just Like Your Mom levert ook aparte catering voor vegetariërs en veganisten. Eten en drinken wordt betaald met muntjes. Let op: Er zijn strikte regels wat betreft het meenemen van eigen eten/drinken op het festivalterrein. Bekijk deze in de huisregels. De security zal hier actief op controleren.

Festivalmarkt

Baroeg Open Air is natuurlijk niet compleet zonder een genre-specifieke festivalmarkt! Vorig jaar stonden deze standhouders op onze festivalmarkt. Wil jij daar ook staan met een standje, vul dan dit formulier in.

Black Widow – Kleding
Blue Hawaii tattoo & Queen Of Rings – Tattoos & Piercings
Fenriz Nederland – Online store
Goddess.nl – Online store
Happy Face Vinyl – Vinyl & Cd’s
Rocking Magpie – Sieraden
Rotterdam Roller Derby – Sport
Vrienden van Baroeg – Poppodium Baroeg
Submit Fest – Poppodium Baroeg
Binkies Mystic – T-shirts, sieraden, armbanden
Lockerman – Eventlockers
Maliën Art – Sieraden
Metal Bijbel – Metal Bijbel
Rocky-T – Kleding