Eten & drinken 

Op Baroeg Open Air 2017 is er genoeg gelegenheid om te eten en te drinken. De medewerkers van Baroeg Open Air 2017 bemannen de bar in de horecatent en second stage. Naast het Jupiler bier op de tap schenken wij ook diverse andere dranken. Er is dus voor iedereen wat te eten of drinken op deze gezellige zomerdag! Just Like Your Mom levert ook aparte catering voor vegetariërs en veganisten. Let op: Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. De security zal hier actief op controleren.

Festivalmarkt

Baroeg Open Air is natuurlijk niet compleet zonder een genre-specifieke festivalmarkt! Ook dit jaar zullen er weer verschillende marktkramen met leuke spulletjes aanwezig zijn. In 2016 stonden de onderstaande standhouders op onze festivalmarkt. Ben jij een standhouder en wil je er ook bij zijn dit jaar? Neem dan contact op met Leon@baroeg.nl

Black Widow – Kleding
Blue Hawaii tattoo – Tattoostudio
Fenriz Nederland – Online store
Goddess.nl – Online store
Happy Face Vinyl – Vinyl & Cd’s
INKSANE Jewellery – Sieraden
Rocking Magpie – Sieraden
Rotterdam Roller Derby – Sport
Rock Central – Music coaching
Vrienden van Baroeg – Poppodium Baroeg
Vers Beton – Online tijdschrift